Een mooi interview in het vakblad Melkvee over onze stap

Monsternemer op ZZP-basis gezocht!

Commerciële monsternemer gezocht op ZZP-basis Binnen geheel Nederland zijn wij op zoek naar commercieel talent met een goed netwerk binnen de agrarische sector die monstername gaat uitvoeren van ruwvoer/grond/mest en water. Van de Meerakker Service BV is een monstername organisatie die het onderzoek van de monsters onderbrengt bij diverse laboratoriums. De monsternemer van van de Meerakker Service BV is het aanspreekpunt voor de klant. Er wordt gewerkt met korte lijnen, goede service en een scherpe prijs. Kortom van de Meerakker Service BV is het alternatief voor het huidige aanbod van de agrarische monstername.

Kom ook naar de Agrarische dagen in Someren, op 16 en 17 september 2017

Kom je ook naar de Agrarische dagen in Someren (16 en 17 september 2017), klik hier onder voor meer info. De koffie staat klaar. Graag tot dan! http://bit.ly/2wkfOVR http://bit.ly/2xA2ACI http://bit.ly/2x7WTyj

RMV Hardenberg 2018

Van 30 oktober t/m 1 november 2018 zijn we aanwezig op de Rundvee en Mechanisatie Vakdagen in Hardenberg. U kunt ons vinden op stand 148. Wilt u meer weten over onze services bezoek ons dan tijdens deze dagen, de koffie staat voor u klaar! Openingstijden van 13.00 uur tot 22:00 uur. Meer informatie over de vakdagen vindt u hier

Onafhankelijke monstername

Een jaar geleden is de onafhankelijke monstername, voor gescheiden Rundvee- en varkens -mest, van start gegaan. Een goed moment om terug te kijken op het afgelopen jaar. Herma van den Pol van vakblad Grondig is een dag mee geweest met monsternemer van Accremon Wim, zie hier de rapportage.

Snelle Voederwaarde check ruwvoerkuil

Laat snel uw voederwaarde van uw ruwvoerkuil bepalen. Binnen 48 uur na monstername heeft u uw resultaten. Onder andere Droge stof, Ruw Eiwit, Ruw Eiwit Totaal, VEM, NDF, ADF, ADL, Ruwe Celstof, Ruw As, VCOS, pH, Suiker, Zetmeel (alleen bij maïs).

Landbouwbeurs Leeuwarden

Van 12 tot 15 december staan we op de WTC EXPO in Leeuwarden op de Landbouwbeurs. Bezoek ons op stand 5108.  Via www.wtclandbouw.nl vind u meer informatie over deze beurs.  Wie weet tot dan.

RMV Gorinchem

Van 28 november 2017 tot en met 30 november 2017 is het in de Evenementenhal Gorinchem (Franklinweg 2): Rundvee & Mechanisatie Vakdagen GO 2017 Het grootste agrarisch kennis- en contactplatform voor rundveehouderij, akkerbouw- en loonwerkerbranche Hier staan wij ook (op stand 183), kom jij ook ? Koffie staat klaar EN je kunt ook nog iets winnen. Zie website www.evenementenhal.nl voor verdere gegevens.