Allround Medewerker Monsteracceptatie 32-40 uur

Allround medewerker Monsteracceptatie voor 32-40 uur   

Wij bieden jou een uitdagende baan binnen een modern en dynamisch laboratorium dat analyses uitvoert voor de agrarische sector. Tot einde van het jaar 2023 werken wij vanuit ons laboratorium in Heeswijk-Dinther. Met ingang van 1 januari 2024 zijn we gevestigd op ons nieuwe laboratorium in Oss.

De functie
Je houdt je bezig met werkzaamheden uitvoeren op de afdeling Monsteracceptatie. Deze afdeling zorgt ervoor dat de binnenkomende monsters correct verwerkt en geregistreerd worden. De monsters worden geregistreerd in het LIMS-systeem. Na de registratie in LIMS zal elk monster op de juiste methode worden voorbewerkt om vervolgens naar de juiste afdeling te worden gebracht voor de aangevraagde analyses. Ook kan er beroep worden gedaan op jou voor het uitvoeren van een monstername bij een van onze klanten.

Wat breng je mee?

Je bent in staat om nauwkeurig te werken en je vindt het leuk om in teamverband te werk te gaan. Verder herken je je in onderstaand profiel:

  • Je werkt taakgericht en weet van aanpakken
  • Als het wat drukker wordt op de afdeling ben je in staat om het overzicht te bewaren
  • Je bent bereid om nieuwe dingen te leren en je kunt goed in teamverband werken
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B

Wat bieden wij?

  • Een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • Een premievrije pensioenregeling
  • 29 Vrije dagen bij een fulltime dienstverband van 40 uur per week
  • Vakantiegeld 8%

Bij Nutrilab Agro kom je te werken in een groeiende organisatie met een prettige en collegiale werksfeer. Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen we je naar www.nutrilabagro.nl Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar [email protected]

De organisatie

Nutrilab Agro is ontstaan vanuit een samenwerking tussen van de Meerakker Service B.V. en Nutrilab B.V. (www.nutrilab.nl) Binnen Nutrilab Agro wordt kennis vanuit de veehouderij, mesthandel en transport gecombineerd met 30 jaar ervaring in de agrarische monstername en 65 jaar ervaring in laboratoriumanalyses.

Nutrilab Agro verzorgt alle soorten monstername voor bedrijven in de veehouderij, akker- en tuinbouw en voor loonbedrijven. Daarnaast verzorgt zij onder andere de mestadministratie voor loonwerkers.

Door analyses in haar eigen laboratorium uit te voeren, kunnen korte doorlooptijden worden behaald. Hierbij staat kwaliteit voorop. Betrouwbare laboratoriumanalyses zijn essentieel voor een solide keten. De monsters die wordt aangeboden kunnen zowel chemisch als microbiologisch worden onderzocht. Voor ieder type monster zijn verschillende analysepakketten beschikbaar. Nutrilab Agro heeft de mogelijkheid een breed aanbod analyses in huis uit te voeren.

Op zoek naar een ander onderzoek?

Staat het onderzoek dat u wilt er niet bij? Neem dan contact met ons op. Over het algemeen kunnen wij alle onderzoeken verzorgen.

Neem contact op