Allround Medewerker 16 - 40 uur

Ter uitbreiding van ons team locatie Heeswijk, zijn wij op zoek naar meerdere:

Allround Medewerker Acceptatie (m/v)

Wij bieden jou een uitdagende baan binnen een modern en dynamisch laboratorium dat analyses uitvoert in de agrarische sector.

De functie:
Je houdt je bezig met werkzaamheden uitvoeren op de afdeling Monsteracceptatie. Deze afdeling zorgt ervoor dat de binnenkomende monsters (grondstoffen) correct verwerkt en geregistreerd worden. De monsters worden geregistreerd in het LIMS-systeem Je verwerkt de monsters met verschillende technieken. De juiste techniek is afhankelijk van de samenstelling van het monster. Wanneer de monsters verwerkt zijn worden deze gecontroleerd en verspreid over de verschillende afdelingen binnen Nutrilab Agro.

Wat breng je mee? 

Je bent in staat om nauwkeurig te werken en je vindt het leuk om in teamverband te werk te gaan. Verder herken je je in onderstaand profiel:

  • Je werkt taakgericht en weet van aanpakken;
  • Als het wat drukker wordt op de afdeling ben je in staat om het overzicht te bewaren;
  • Je bent bereid om nieuwe dingen te leren en je kunt goed in teamverband werken;
  • Je bent minimaal 16 uur per week beschikbaar;
  • Werken onder schooltijd is bij ons prima mogelijk.

Wat bieden wij? 

  • Een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • zoals een premievrije pensioenregeling
  • een winstuitkering
  • 29 vrije dagen
  • vakantiegeld

Bij Nutrilab Agro kom je te werken in een groeiende organisatie met een prettige en collegiale werksfeer. Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar [email protected]. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ruud van de Meerakker via 0413-289548.

De organisatie:

Nutrilab Agro is ontstaan vanuit een samenwerking tussen van de Meerakker Service B.V. en Nutrilab B.V.. Binnen Nutrilab Agro wordt kennis vanuit de veehouderij, mesthandel en transport gecombineerd met 30 jaar ervaring in de agrarische monstername en 65 jaar ervaring in laboratoriumanalyses.

Nutrilab Agro verzorgt alle soorten monstername voor bedrijven in de veehouderij, akker- en tuinbouw en voor loonbedrijven. Daarnaast verzorgt zij onder andere de mestadministratie voor loonwerkers.

Door analyses in haar eigen laboratorium uit te voeren, kunnen korte doorlooptijden worden behaald. Hierbij staat kwaliteit voorop. Betrouwbare laboratoriumanalyses zijn essentieel voor een solide keten.

De monsters die wordt aangeboden kunnen zowel chemisch als microbiologisch worden onderzocht. Voor ieder type monster zijn verschillende analysepakketten beschikbaar. Nutrilab Agro heeft de mogelijkheid een breed aanbod analyses in huis uit te voeren.

Onze website:

www.nutrilabagro.nl

Op zoek naar een ander onderzoek?

Staat het onderzoek dat u wilt er niet bij? Neem dan contact met ons op. Over het algemeen kunnen wij alle onderzoeken verzorgen.

Neem contact op