Allround Medewerker (oproep)

Ter uitbreiding van ons team van allround medewerkers, zijn wij op zoek naar meerdere:

Allround medewerkers / oproepbasis.

De baan als Allround Medewerker (oproep) is goed te combineren naast een studie, een andere baan of jouw pensioen. Wanneer er bij Nutrilab Agro een piek ontstaat in werkzaamheden, kunnen we met jou een gewenst aantal uren in overleg inplannen.

Wat houdt het in? 

Je houdt je bezig met werkzaamheden uitvoeren op de afdeling Monsteracceptatie. Deze afdeling zorgt ervoor dat de binnenkomende monsters (grondstoffen) correct verwerkt en geregistreerd worden. De monsters worden geregistreerd in het LIMS-systeem Je verwerkt de monsters met verschillende technieken. De juiste techniek is afhankelijk van de samenstelling van het monster. Wanneer de monsters verwerkt zijn worden deze gecontroleerd en verspreid over de verschillende afdelingen binnen Nutrilab Agro.

Wat bieden wij? 

  • Flexibele uren;
  • Een passend uurloon;
  • Een bijbaan die goed te combineren is met jouw studie, werk of pensioen.

Over Nutrilab Agro:

Nutrilab Agro is ontstaan vanuit een samenwerking tussen van de Meerakker Service B.V. en Nutrilab B.V.. Binnen Nutrilab Agro wordt kennis vanuit de veehouderij, mesthandel en transport gecombineerd met 30 jaar ervaring in de agrarische monstername en 65 jaar ervaring in laboratoriumanalyses.

Nutrilab Agro verzorgt alle soorten monstername voor bedrijven in de veehouderij, akker- en tuinbouw en voor loonbedrijven. Daarnaast verzorgt zij onder andere de mestadministratie voor loonwerkers.

Door analyses in haar eigen laboratorium uit te voeren, kunnen korte doorlooptijden worden behaald. Hierbij staat kwaliteit voorop. Betrouwbare laboratoriumanalyses zijn essentieel voor een solide keten.

De monsters die wordt aangeboden kunnen zowel chemisch als microbiologisch worden onderzocht.

Enthousiast geworden? 

Ben je geïnteresseerd in deze bijbaan, dan kun je een mail sturen naar:

[email protected]

Mocht je vragen hebben over de bijbaan, dan kun je contact opnemen

met Nutrilab Agro via: (0413) 28 95 48.

Op zoek naar een ander onderzoek?

Staat het onderzoek dat u wilt er niet bij? Neem dan contact met ons op. Over het algemeen kunnen wij alle onderzoeken verzorgen.

Neem contact op