Customer Support Medewerker (16-40 uur)

Ter uitbreiding van ons team locatie Heeswijk, zijn wij op zoek naar meerdere:

Customer Support Medewerker (16-40 uur)

Wij bieden jou een uitdagende baan binnen een modern en dynamisch laboratorium dat analyses uitvoert in de agrarische sector.

De functie:
Als Customer Support Medewerker draag je zorg voor de communicatie tussen het laboratorium en de klant. Dit doe je doormiddel van het beantwoorden van e-mails van klanten en het adviseren van klanten in de Agrofood sector met betrekking tot de uiteenlopende vragen die er zijn. Daarnaast behoort het rapporteren van analyses tot een belangrijke taak van een Customer Support Medewerker.

Wat ga je doen? 

  • Het begeleiden van lopende/nieuwe projecten;
  • Het beantwoorden van e-mails en telefonische vragen van klanten;
  • Het rapporteren van uitgevoerd laboratoriumonderzoek;
  • Het logistiek plannen van koeriersritten en monstername;
  • Het bijdragen aan een prettige productieve werksfeer;

Wat bieden wij? 

Wij bieden een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrije pensioenregeling. Bij Nutrilab Agro kom je te werken in een groeiende organisatie met een prettige en collegiale werksfeer. Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar [email protected]. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jaride Koolen via 0183-446481.

De organisatie:

Nutrilab Agro is ontstaan vanuit een samenwerking tussen van de Meerakker Service B.V. en Nutrilab B.V.. Binnen Nutrilab Agro wordt kennis vanuit de veehouderij, mesthandel en transport gecombineerd met 30 jaar ervaring in de agrarische monstername en 65 jaar ervaring in laboratoriumanalyses.

Nutrilab Agro verzorgt alle soorten monstername voor bedrijven in de veehouderij, akker- en tuinbouw en voor loonbedrijven. 

Door analyses in haar eigen laboratorium uit te voeren, kunnen korte doorlooptijden worden behaald. Hierbij staat kwaliteit voorop. Betrouwbare laboratoriumanalyses zijn essentieel voor een solide keten.

De monsters die wordt aangeboden kunnen zowel chemisch als microbiologisch worden onderzocht. Voor ieder type monster zijn verschillende analysepakketten beschikbaar. Nutrilab Agro heeft de mogelijkheid een breed aanbod analyses in eigen beheer uit te voeren.

Onze website:

www.nutrilabagro.nl Op zoek naar een ander onderzoek?

Staat het onderzoek dat u wilt er niet bij? Neem dan contact met ons op. Over het algemeen kunnen wij alle onderzoeken verzorgen.

Neem contact op