Laborant Agro

Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een:

Laborant Agro (32 - 40 uur)

Wij bieden jou een uitdagende baan binnen een modern en dynamisch laboratorium dat analyses uitvoert in de agrarische sector.

De functie:
De afdeling Agro is een team dat o.a. ruwvoeranalyses verzorgt van binnenkomst tot eindresultaat. De monsters komen in de ochtend binnen en worden diezelfde dag nog gedroogd. De volgende dag worden de gedroogde monsters gemalen en gemeten op de NIR. Je zal diverse analyses uitvoeren zoals NIR, Fosfor, Stikstof, Chloride. We voeren de laatst genoemde analyses uit volgens de klassieke chemische methode, maar ook geautomatiseerd met een Flow-analyzer.

Daarnaast voer je ook de opwerking en ontsluiting voor mineralen en spoorelementen uit. Als het laatste houd je je ook bezig met de logistiek van de monsters naar de juiste afdelingen en het archiveren hiervan. Je legt verantwoordelijkheid af aan de teamleider van de afdeling.

Ook houdt je je bezig met de CFA baan ( Continuous flow analysis), deze ga je onder andere aansturen en onderhouden.

Wat breng je mee? 

Je bent in staat om nauwkeurig te werken en je vind het leuk om in teamverband te werk te gaan. Verder herken je je in onderstaand profiel:

  • Je hebt een afgeronde MLO-4 opleiding;
  • Je werkt taakgericht en weet van aanpakken;
  • Als het wat drukker wordt op de afdeling ben je in staat om het overzicht te bewaren;
  • Je bent in staat om efficiënt te werken;
  • Ervaring is een pré, maar een gezonde dosis leergierigheid is nog veel belangrijker.

Wat bieden wij? 

Wij bieden een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, zoals een premievrije pensioenregeling. Bij Nutrilab kom je te werken in een groeiende organisatie met een prettige en collegiale werksfeer.

Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar [email protected]. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jaride Koolen via 0183-446481.

De eerste periode is de locatie waar het werk wordt uitgevoerd in Giessen (Nutrilab B.V.), op den duur wordt deze functie verplaatst naar Heeswijk-Dinther, waar we bezig zijn met het opstarten van ons bedrijf Nutrilab Agro: https://nutrilabagro.nl/ 

De organisatie:

Nutrilab Agro is een gespecialiseerd commercieel laboratorium met een heldere visie op analyses in de agrarische sector  .

Wij zijn een onafhankelijk laboratorium voor het verzorgen van monsternames en/of het verkrijgen van analyses in de agrarische sector van: mestmonsters, kuilmonsters, watermonsters, grondmonsters, tuinbouwonderzoek en diervoedermonsters.


Op zoek naar een ander onderzoek?

Staat het onderzoek dat u wilt er niet bij? Neem dan contact met ons op. Over het algemeen kunnen wij alle onderzoeken verzorgen.

Neem contact op