Laborant Agro 32-40 uur

Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een:

Laborant Agro (32 - 40 uur)

Wij bieden jou een uitdagende baan binnen een dynamisch laboratorium.

De functie:
De afdeling Agro is een hecht team dat o.a. ruwvoeranalyses verzorgt van binnenkomst tot eindresultaat. De monsters komen in de ochtend binnen en worden diezelfde dag nog gedroogd. De volgende dag worden de gedroogde monsters gemalen en gemeten op de NIR. Je zal diverse analyses uitvoeren zoals NIR, Fosfor, Stikstof, Chloride. We voeren de laatst genoemde analyses uit volgens de klassieke chemische methode, maar ook geautomatiseerd met een Flow-analyzer. Ook zul je bezig zijn met ontsluiting van mest en grond, analyses op CFA (mest, grond en water) en Leco (Koolstof, stikstof en zwavel).

Wat breng je mee? 

Je bent in staat om nauwkeurig te werken en je vind het leuk om in teamverband te werk te gaan. Verder herken je je in onderstaand profiel:

  • Je werkt taakgericht, nauwkeurig en weet van aanpakken;
  • Als het wat drukker wordt op de afdeling ben je in staat om het overzicht te bewaren;
  • Je bent in staat om efficiënt te werken;
  • Ervaring en een afgeronde lab opleiding is een pré, maar een gezonde dosis leergierigheid is nog veel belangrijker.

Wat bieden wij? 

  • Een marktconform salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden
  • zoals een premievrije pensioenregeling
  • een winstuitkering
  • 29 vrije dagen
  • vakantiegeld

Bij Nutrilab Agro kom je te werken in een groeiende organisatie met een prettige en collegiale werksfeer. Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar [email protected]. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ruud van de Meerakker via 0413-289548.

De organisatie:

Nutrilab Agro is ontstaan vanuit een samenwerking tussen van de Meerakker Service B.V. en Nutrilab B.V.. Binnen Nutrilab Agro wordt kennis vanuit de veehouderij, mesthandel en transport gecombineerd met 30 jaar ervaring in de agrarische monstername en 65 jaar ervaring in laboratoriumanalyses.

Nutrilab Agro verzorgt alle soorten monstername voor bedrijven in de veehouderij, akker- en tuinbouw en voor loonbedrijven.

Door analyses in haar eigen laboratorium uit te voeren, kunnen korte doorlooptijden worden behaald. Hierbij staat kwaliteit voorop. Betrouwbare laboratoriumanalyses zijn essentieel voor een solide keten.

De monsters die wordt aangeboden kunnen zowel chemisch als microbiologisch worden onderzocht. Voor ieder type monster zijn verschillende analysepakketten beschikbaar. Nutrilab Agro heeft de mogelijkheid een breed aanbod analyses in huis uit te voeren.

Onze website:  

www.nutrilabagro.nl

Op zoek naar een ander onderzoek?

Staat het onderzoek dat u wilt er niet bij? Neem dan contact met ons op. Over het algemeen kunnen wij alle onderzoeken verzorgen.

Neem contact op