Monsternemer (bijbaan)

Ter uitbreiding van ons team van monsternemers door heel Nederland heen, zijn wij op zoek naar meerdere:

Monsternemers / betaald per monstername

De baan als Monsternemer is goed te combineren naast een studie of een andere baan. Je krijgt aanvragen binnen via een app en zo kun je zelf je afspraken inplannen op momenten dat het jou uitkomt. 

Wat houdt het in? 

Via een app kun je voor jezelf afspraken inplannen voor het nemen van monsters bij jou in de regio. Je krijgt van ons een training en de apparatuur die je nodig hebt bij het nemen van de monsters bij landbouwbedrijven. De verschillende monsters die je kunt nemen zijn: mestmonsters, kuilmonsters, watermonsters, grondmonsters en diervoedermonsters. Het beschikken over een rijbewijs is voor de bijbaan noodzakelijk, aangezien je bij een monstername verschillende apparatuur mee dient te nemen.

Wat bieden wij? 

  • Zelf de regie hebben over jouw planning.
  • Betaald krijgen per monstername die je uitvoert.
  • Een bijbaan die goed te combineren is met jouw studie of werk. 

Over Nutrilab Agro:

Nutrilab Agro is ontstaan vanuit een samenwerking tussen van de Meerakker Service B.V. en Nutrilab B.V.. Binnen Nutrilab Agro wordt kennis vanuit de veehouderij, mesthandel en transport gecombineerd met 30 jaar ervaring in de agrarische monstername en 65 jaar ervaring in laboratoriumanalyses.

Nutrilab Agro verzorgt alle soorten monstername voor bedrijven in de veehouderij, akker- en tuinbouw en voor loonbedrijven. 

Door analyses in haar eigen laboratorium uit te voeren, kunnen korte doorlooptijden worden behaald. Hierbij staat kwaliteit voorop. Betrouwbare laboratoriumanalyses zijn essentieel voor een solide keten.

De monsters die wordt aangeboden kunnen zowel chemisch als microbiologisch worden onderzocht. 

Enthousiast geworden? 

Ben je ge├»nteresseerd in deze bijbaan, dan kun je een mail sturen naar: 

[email protected] 

Mocht je vragen hebben over de bijbaan, dan kun je contact opnemen 

met Nutrilab Agro via: (0413) 28 95 48.

Op zoek naar een ander onderzoek?

Staat het onderzoek dat u wilt er niet bij? Neem dan contact met ons op. Over het algemeen kunnen wij alle onderzoeken verzorgen.

Neem contact op