Monsternemer vaste mest AP06

Wij zijn op zoek naar:

Monsternemers vaste mest (AP06) m/v 

Wij bieden jou een uitdagende baan binnen een modern en dynamisch laboratorium dat analyses uitvoert in de agrarische sector.

De functie:

Je neemt op verschillende locaties bij onze opdrachtgevers monsters van vaste mest tijdens het laden of lossen van vrachten.

Je word ingepland op dagen waarop je beschikbaar bent en krijgt de planning voor die dagen, de dag voorafgaand, als wij weten waar we op welk moment monsternames moeten gaan doen.

Wat breng je mee?

  • affiniteit met de agrarische sector is een prĂ©.
  • goede communicatieve eigenschappen;
  • correcte en klantvriendelijke werkwijze.
  • zelfstandige, veelzijdige en flexibele instelling;
  • eigen vervoer;

Wat bieden wij?

Er zijn mogelijkheden zowel op contractbasis als op ZZP-basis.

Lijkt dit iets voor jou? Schroom niet om te informeren naar de mogelijkheden of stuur je CV en motivatiebrief naar [email protected]

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ruud van de Meerakker via 0413-289548.

De organisatie:

Nutrilab Agro is ontstaan vanuit een samenwerking tussen van de Meerakker Service B.V. en Nutrilab B.V.. Binnen Nutrilab Agro wordt kennis vanuit de veehouderij, mesthandel en transport gecombineerd met 30 jaar ervaring in de agrarische monstername en 65 jaar ervaring in laboratoriumanalyses.

Nutrilab Agro verzorgt alle soorten monstername voor bedrijven in de veehouderij, akker- en tuinbouw en voor loonbedrijven. Daarnaast verzorgt zij onder andere de mestadministratie voor loonwerkers.

Door analyses in haar eigen laboratorium uit te voeren, kunnen korte doorlooptijden worden behaald. Hierbij staat kwaliteit voorop. Betrouwbare laboratoriumanalyses zijn essentieel voor een solide keten.

De monsters die wordt aangeboden kunnen zowel chemisch als microbiologisch worden onderzocht. Voor ieder type monster zijn verschillende analysepakketten beschikbaar. Nutrilab Agro heeft de mogelijkheid een breed aanbod analyses in huis uit te voeren.

Onze website:

www.nutrilabagro.nl


Op zoek naar een ander onderzoek?

Staat het onderzoek dat u wilt er niet bij? Neem dan contact met ons op. Over het algemeen kunnen wij alle onderzoeken verzorgen.

Neem contact op