Stagiair Laborant Agro

Ter uitbreiding van ons team, zijn wij op zoek naar een:

Stagiair Laborant Agro (32 - 40 uur)

Wij zijn een onafhankelijk laboratorium voor het verzorgen van monsternames en/of het verkrijgen van analyses in de agrarische sector van: mestmonsters, kuilmonsters, watermonsters, grondmonsters, tuinbouwonderzoek en diervoedermonsters.

Nutrilab Agro

Nutrilab Agro is ontstaan vanuit een samenwerking tussen van de Meerakker Service B.V. en Nutrilab B.V.. Binnen Nutrilab Agro wordt kennis vanuit de veehouderij, mesthandel en transport gecombineerd met 30 jaar ervaring in de agrarische monstername en 65 jaar ervaring in laboratoriumanalyses.

Nutrilab Agro verzorgt alle soorten monstername voor bedrijven in de veehouderij, akker- en tuinbouw en voor loonbedrijven. 

Door analyses in haar eigen laboratorium uit te voeren, kunnen korte doorlooptijden worden behaald. Hierbij staat kwaliteit voorop. Betrouwbare laboratoriumanalyses zijn essentieel voor een solide keten.

De monsters die wordt aangeboden kunnen zowel chemisch als microbiologisch worden onderzocht. Voor ieder type monster zijn verschillende analysepakketten beschikbaar. Nutrilab Agro heeft de mogelijkheid een breed aanbod analyses in huis uit te voeren.

De stageplaats

Als stagiair Laborant Agro krijg je de kans om mee te werken, jezelf te ontwikkelen en om verschillende analyses uit te voeren. Daarnaast krijg je ook te kans om een steentje bij te dragen bij het opzetten en uitvoeren van nieuwe analyses.

Wat breng je mee? 

Je bent in staat om nauwkeurig te werken en je vindt het leuk om in teamverband te werk te gaan. Verder herken je je in onderstaand profiel:

  • Je werkt taakgericht en weet van aanpakken;
  • Als het wat drukker wordt op de afdeling ben je in staat om het overzicht te bewaren;
  • Je bent in staat om efficiĆ«nt te werken;
  • Je volgt een laboratoriumopleiding op Mbo-niveau. 

Wat bieden wij? 

Bij Nutrilab Agro kom je te werken in een groeiende organisatie met een prettige en collegiale werksfeer, ook krijg je vanzelfsprekend de kans om jezelf te ontwikkelen. Je ontvangt ook een passende stagevergoeding. Ben jij de kandidaat die wij zoeken? Stuur dan je CV en motivatiebrief naar [email protected]. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jaride Koolen via 0183-446481.


Op zoek naar een ander onderzoek?

Staat het onderzoek dat u wilt er niet bij? Neem dan contact met ons op. Over het algemeen kunnen wij alle onderzoeken verzorgen.

Neem contact op